tiistai 21. tammikuuta 2020

Kolmas tammikuun viikko





Tosiaan viime tiistaina käytiin pikkupoikien kans Leo’s leikkimaassa. Varsinkin 5 v oli toivonut reissua Leo’s :iin kovasti. Leikkien jälkeen syötiin hampparit ja poikettiin kirppiksellä.


5 v sai myös toimia myyjänä kun ennen lähtöä käytiin pienillä herkkuostoksilla. Olisi halunnut myydä enemmänkin, niin oli mukavaa! 


Koko perheen pelihetkiä harva se päivä. Unoa, skipboa, bananagramsia jne. Harmiksi 2 v ei mahdollista tällä hetkellä osallistumistani 10 v seuraksi monopolyyn, mutta 5 v on myös hyvä jo useammassa pelissä niin hyvät pelit saadaan aikaan jo omallakin porukalla useammassa pelissä.


Tortillapizzaa pikaruuaksi 👍


Kertokaapa teidän suosikkismoothieita. Löytyiskö joltain esim joku oikeasti hyvän makuisen vihersmoothien resepti? 
Tässä smoothiessa oli mustikkaa, banaania, kaurahiutaleita, maitorahkaa, maustamatonta jogurttia ja maitoa. Tätä tehdään ylivoimaisesti eniten. Joskus kokeilin vehnäleseitä kaurahiutaleiden sijaan, mutta ne jää aika karkeiksi smoothiessa.


Eilen sain Pauligin Cupsolo keittimen ilmaiseksi, niin oli heti tehtävä iltajuomaksi itelle muumimehua, joka on ehkä yks parhaista koskaan. Toisen hyvän voin vinkata myöhemmin. Tai oikeastaan voisin tehä vaikka erillisen päivityksen ”meidän perheen suosikkiteet ja lämpimät mehut” koska niitä on niin paljon hyviä!


Viikonlopun vieraille tehtiin kulhokakkua, jossa unelmatorttupohja paloiteltuna ja väleissä persikkaa, rouhittua fazer maitosuklaata sekä rahkaa ja kermaa joissa hiukan vaniljasokeria. Aivan ihana ja raikas yhdistelmä tuo persikka-suklaa! 

Täällä on ollut hullunmoinen tuuli eilen ja tänään. Eilen satoi vielä vettäkin! Ei yhtään tammikuinen, talvinen keli. Käytiin keskimmäisen kerhokaverin luona kylässä eilen nuorimmaisten kanssa. Kerhot alkoivat viime viikolla, jolloin ei poikien kans yhdessä kerhoilemaan päästy, mutta 5 v pääsi jo omaan kerhonsa. Onneksi tällä viikolla päästiin jo porukalla!

Kivaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti