tiistai 2. kesäkuuta 2015

Mökkireissu


Loman alkajaisiksi vietettiin kesäkuun ekat päivät mökillä Keski-Suomessa. Maisemat on ihanat ja toinen mummola lähellä. Sää oli tuulinen ja sateinen. Tänään aurinkokin näyttäytyi, mutta tuuli oli kylmä. Hypittiin trampalla, saunottiin rantasaunassa, pelattiin carcassonnea ja muuttuvaa labyrinttia, herkuteltiin, ongittiin, soudettiin ja miehet ajeli ruohonleikkurilla. Viisivuotias oli viimeisestä ihan innoissaan kun sai ite ajella. Tyypillisiä lomajuttuja! Käytiin myös kylässä ja olipa kiva käydä kun viimein aikataulut saatiin sovitettua yhteen! 

Mukavaa alkanutta kesäkuuta, toivotaan että pian saadaan aurinkoa ja lämpöä! 

4 kommenttia:

 1. Ihania mökkitunnelmia! <3 :) villasukat on saanu tosiaan olla jalassa. Missä kesäkuun helteet? taitaa tulla yhtä kylmä kesäkuu kuin viime vuonna. :(

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäät, mekin tykättiin olla! :) se on niin rentoa tuo mökkielämä! Ei oo kyllä helteistä vielä tietoakaan, ja just sääennustuksista luin että kunnon kesäkelejä vois ehkä olla vasta kuun loppupuolella. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Mökkireissut on kyllä parhautta! Vastakin käytiin ja viisivuotias olis kalassa koko ajan, ei haittaa vaikka satas saavista kaataen. :)

   Poista