torstai 28. elokuuta 2014

Lappapuuro


Ihan ehdoton lempparijälkkärini on syksyllä lappapuuro. 

Osalle tämä on vispipuuro, toisille marjapuuro tai ihan vaan puolukkapuuro.


Nopea tehdä ja niin hyvää kylmän maidon kanssa nautittuna! 


Tällä ohjeella teen: 


5 dl vettä

1,5 dl puolukoita

0,75 dl mannasuurimoita

0,5 dl sokeria


Ensin keitän puolukat vedessä, sitten sihtaan puolukat pois,

lisään mannasuurimot ja sokerin. Keittelen kutakuinkin 10 minuuttia

ja kun on hetken jäähtynyt, vatkaan hyvin ja herkuttelen.


Tykätäänkö siellä tästä herkusta? 



1 kommentti:

  1. Lappapuuro on niin hyvää! Kokeileppa joskus syödä Flora vanillan kanssa. Niin herkkua!!! ;)

    VastaaPoista