maanantai 16. joulukuuta 2019

Arkisia puuhia





Ekat piparit leivottiin toista viikkoa sitten ja varsinkin nää kaks leipos varmaan joka päivä ja nuolis kulhoja, kun joku muu leipos. Leivon varmasti keskivertoa enemmän, mutta nyt just oon vähän rajoittanut. Sen kaiken mitä leipoo, joutuu syömään. Toki vieraille myös tarjotaan ja pakastimeen laitetaan, mutta sieltäkin tulee herkemmin kaiveltua syötäväksi jos tietää siellä olevan herkkuja. Nykyään leivon varmasti eniten sämpylöitä! 


Tässäpä kiva askarteluidea. Oli pakko ottaa kuva muistoksi näitä ihanista tikkariporoista mitkä lapset sai kerhosta joulumuistamisiksi. 


Sillä välin kun olin Helsingissä, oli enkelinsiipeni tehnyt elämänsä ensimmäisen kukan. Tuntuu hyvältä, kun olen kasvattanut tämän itse n. 5 cm pituisesta varren pätkästä.


Pienimmäinen peilailee: ”onko nätti?” ”On nätti”.


Keskimmäisen aika moni aamu alkaa pelitoiveella. Hän on nyt oppinut pelaamaan myös muuttuvaa labyrinttia ja osaa hyvin itsekin suunnitella reitit. 

Ps. Olipa mukava tulla hotellista kotiin, kun pääsee taas tekemään kotitöitä. Tänään on  pyykkihommia, mitkä onkin yksiä lempikotitöistäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti