perjantai 4. maaliskuuta 2016

1,5 vuotiaan välikausivaatteet

 

Nuorimmaisen välikausivaatetuksesta.
Itse kuulun niihin, joka on jo tässä vaiheessa kevättä ostanut välikauteen kaiken tarvittavan ja myynyt kaikki pieneksi jääneet uusiin koteihin. 

Viime vuoden haalari ja vk-housut löysivät uuden kodin. Haalariksi valikoitui Name it softshell haalari mustana valkoisella vetoketjulla, koossa 92 cm. Metsolan Pupu Tupuna pipo on viime vuoden kirppislöytö, samoin crocsit. Viime vuoden reiman hanskojen kaveriksi ostin kokoa isommat (koko 2) kun puoleen hintaan löysin. Sekä haalari että hanskat menevät myös tulevana syksynä.  


Takki on reiman 86 cm, viime kaudeksi jo ostettu. Ostin kasvunvaralla ja tämä on toinen pihasetti haalarin ohella. Välikausihousut on kappahlin proxtec mallistoa, hyväksi jo monen vuoden kokemuksella isoveljen käytössä todettu. 
Pienemmälle ostin täksi vuodeksi nämä henkselimalliset koossa 98 cm, jotka menevät myös syksyllä. Eccon kengät löytyivät prismasta -50%, pipo on isoveljen vanha. 


Paremmaksi takiksi kappahlista keltainen retrotakki koossa 98 cm jonka täällä jo esittelinkin. Tämä menee myös syksyllä. Kengät skopunktenista kaupan päälle, kun isoveljelle ostettiin parit kengät kevääksi. Torista löytyi 92 cm Polarn o pyretin windfleecetakki joka menee sekä parempana että pihakäytössä.  

Kengät ovat kokoa 23 tällä hetkellä. 


2 kommenttia:

  1. Ihania välikausivaatetuksia <3 Iloista viikonloppua ja maaliskuun alkua <3

    VastaaPoista