perjantai 10. huhtikuuta 2015

(Isyys)lomallaMe ollaan lomalla. Mies pitänyt isyyslomaa viikon. Reilunkin. 
Kuvasaldo on kovin vähäinen ja huonolaatuisia ovat, mutta kun me ollaan vaan oltu ja rentoiltu, niin ei oo jaksanu kuvaamiseen keskittyä. (Iloisia perhekuvia olis kyllä, mutta edelleenkään ne eivät blogini sisältöön kuulu.)

Kotona ollaan oltu ja pari päivän reissua tehty. Pääsiäisenä käytiin kylässä ja kokkoa kattomassa. 
Tiistaina käytiin päivä Oulussa. Molemmat pojat nautti suunnattomasti kun uimahallissa pääsivät käymään. Vauva ensimmäistä kertaa. Isoveli sen kun sukelteli ja ui menemään. 
Kirpparilla käytiin myös, samoin keskustassa kiertelemässä ja Café Picnicissä. Patonki oli ainakin yhtä hyvää kuin vuosia sitten kun olen siellä viimeksi vieraillut. Loppuilta vietettiin miehen siskon luona kyläillen. 

Keskiviikkona vietettiin kotipäivää kun myöhään tiistai-iltana vasta kotiuduttiin. Istutettiin viisivuotiaan kans kevätkukat ulos. Narsisseja, tulppaaneja, helmililjoja jne. Viisivuotias on niin hyvä ja reipas apulainen jo monessa asiassa. Ja mielellään mukana. 

Illalla leivoin vielä pyynnöstä munkkeja, hillolla ja ilman. Kyllä olikin mainio tuo taannoin ostamani hillotylla. Ei tarvi enää keksiä keinoja miten sais hillon varmasti pysymään munkin sisällä, kun sen on ennen paistoa sinne laittanut. Nyt vaan yks pisto ja pursotus. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluaa tehä hillomunkkeja. (Niin ja saarioisten mansikkamarmeladi oli tosi hyvänmakusta!)

Tänään torstaina käytiin Kokkolassa. Uimassa, kahvilla & syömässä sekä kaupungilla kiertelemässä. Joitakin löytöjä tuli tehtyä. Taidan kuvata niitä tänne, niin oli herkullisen värisiä löytöjä mitä tein. 
VesiVeijarissa oli mukavasti altaita, kaksi poreallasta ja kuntoallas tms, jossa vesi oli vauvalle sopivan lämpöstä. Viisivuotias  polski muissa altaissa, muttei tohtinut isoimpaan mennä. 

Koko viikko ollaan nukuttu siskonpetillä viisivuotiaan uuden huoneen lattialla. Jotakin vähän erilaista nukkumajärjestelyä normaalin sijasta. 


Muuten hyvä, mutta pienimmäinen on alkanu ryömiä, niin ei se enää kauaa patjalla pysy, vaan on nokka eellä lattialle menossa koko ajan. Nyt pääsee jo eteenpäin hyvin, eikä enää vain pyöri ympäri. Huomattavasti turvallisempi vaihtoehto on kuitenkin tämä patjalla pötköttely näin maanrajassa.

Mukavaa viikonloppua! 2 kommenttia:

  1. Olipas mukava hyvänmielen postaus <3. Innolla odotan mitäs löytöjä on tehty. :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit! :) Mukavaa viikon alkua teille <3

      Poista