Tänään leivoin persikkarahkapiirakkaa,
jota teen joka kevät näihin aikoihin.
On niin sopivasti pääsiäisen värinenkin.
Todella nopea ja helppo herkku ja vierasvara.
Pohja:
200 g voita
1 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa pehmennetty voi ja sokeri sähkövatkaimella hyvin sekaisin,
lisää munat yksitellen ja vatkaa joukkoon.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Persikoita
Päälle:
2 prk kermaviiliä tai
purkki rahkaa ja toinen kermaviiliä
2 munaa
2-4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Paistetaan 200 asteisessa uunissa, 15-30 min.
Ohjeesta tulee pellillinen piirakkaa,
puolita jos haluat pyöreän vuoallisen.
Nää niin tekee pääsiäisen! Minä <3 Perinteinen rahkapiirakka
VastaaPoistaBlogihaaste odottais linkissä http://virkkaanjavarkkaan.blogspot.fi/2014/04/11-asian-haaste_16.html
VastaaPoistaKiitos haasteesta! :) otanpa ja teen joku päivä!
PoistaEn oo koskaan tehnyt persikkapiirakkaa mutta tänään vois kokeilla! Kiitos ohjeesta! -Ella
VastaaPoistaMitä tuo rkl on, sokeria? -Ella
VastaaPoistanam! :) pitää leipoa itekkin joku päivä tuota piirakkaa, en oo syöny varmaan kun viimeksi yläasteella kotsan tunneilla :o
VastaaPoistaTein minäkin nyt illalla ensimmäistä kertaa tätä piirakkaa ja kun maistoin palan, niin ai että! En oo koskaa aatellu et persikasta saa jotain näin hyvää.
VastaaPoistaElla: sokeria juu ;) korjaampa heti!
VastaaPoistaMarjo S: eikö, tämä on kyllä hyvää ja kaiken lisäksi niin helppo ja nopea tehä.
Stiina: ei muuta kuin kokeilemaan! Sun talouteen riittää kun puolitat ohjeen ja teet pyöreän vuoallisen
VastaaPoistaLeivoin gluteiinittomista jauhoista,ja hyvää tuli😄
VastaaPoistaLoistavaa! Kiitos tiedosta! Välillä täytyy vieraita varten myös gluteenitonta tarjottavaa tehdä, niin kiva kuulla että onnistuu. -N
PoistaKokeilen ohjetta syntymäpäivänäni tällä viikolla! Kiitos ohjeesta!!
VastaaPoistaOle hyvä! :) ja lämpöiset onnittelut! ☀️🤍-N
Poista