tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hylly pojan huoneeseenHiihtolomalla käytiin ikeassa. Tärkein mitä lähdin hakemaan oli tämä hylly pojan huoneeseen. Itse laitoin ylähyllylle brion puuleluja ja pojan 1 -vuotislahjaksi kummiltaan saaman kassakoneen. Poika sai laittaa lopuille hyllyille leluja, mitä halusi ja cars -sarjan autot pääsivät riviin alimmalle. (Tosin ne otetaan leikkeihin joka päivä kuitenkin)


Seinähyllyä pojan huone on kaivannut ja nyt viimein löydettiin sopiva.  4 kommenttia:

 1. Tuo on oiva hylly moneenki tarkotukseen :) meil on yks (puisilla hyllyillä) askartelu/ompeluhuoneesa. Mut ois lastenhuoneeseenki kyllä hyvä!

  VastaaPoista
 2. Niin on! :) Ostitko muuten ne puiset hyllyt sillon samalla ikeasta? Me myyjän kans kateltiin, eikä ollu tämän levysiä oikeaa puuta olevia hyllyjä, kaikki oli vaan levyä... Ja ohuen puuhyllyt oli kapeampia. Oisin halunnu puiset, että olis voinu maalata mieleisekseen. Niin ja pysyykö teillä hyllyt paikallaan ilman mitään? Meillä ne on vähän löysät ja liikkuvat herkästi, jos niihin koskee... Mietin että jollaki ne täytys saaha kiinni, ettei käy vahinkoa.

  VastaaPoista
 3. Mekin tarvittais lissä hylllytilaa tai sitten kirjahyllyn tyyppinen hyllykkö leikkihuoneeseen. Kivan näköinen. T:Päivi

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi! Säilytystilaa ei kyllä ikinä oo lastenhuoneessa liikaa. Meillä oli pojan huone isompi sillon rivitalossa kun asuttiin, niin sillon oli expedit hylly pojalla käytössä mihin sopi kirjoja ja isompia leluja. Tätä nykyä expedit on siirretty vierashuoneeseen

  VastaaPoista