sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Tämän vuoden ale- ja kirppislöytöjäMietin joskus, että ennakoikohan kukaan muu? Mun mielestä tosi järkevää. Itseasiassa nämä Salomonin talvikengät ja alla olevat kahdet Adidaksen lenkkarit olis maksaneet normaalihinnoin vähän vajaan 360 e ja sain kaikki 110 e. Lasten kaappeihin myös jemmaan isompaa kokoa. Esimerkkinä nuo Metsolan shortsit, alle 5 e. Ei meinaa nykyään edes kirppareilta löytää edullisemmin kuin kaupasta. Kohtahan se kesäkin jo on ja ens syksy, kevätjuhlat ja joulujuhlat. Eipähän tarvi kiireessä ettiä, kun aika on ja jotain vaatetta tarvii.


Vallilan verano sivuverhot 2 kpl, 8 e. Kuin uudet! Aivan huippu kirppislöytö! Ajattelin laittaa nämä meidän huoneeseen silläkin uhalla että tehosteseinässä on kuviota, koska haluan vähän väriä jo tähän muuten niin musta-valkoiseen sisustukseen.


Kirppisostoksia useammalta reissulta. 
Noshin paita 0,70 e, Lindex bomber takki 1,50 e, villahaalari 1,50 e ja itelle housut 1,50 e.


Voileipägrilli 3 e, ruukku 0,70 e, neulemekko 2 e, 
vk housut 1 e, beiget chinot 1 e ja loput 0,50 e kpl.


Crocs talvikengät 8 e


Wirkkala stellaria lyhty 4 e, huivi 1 e, snö of Sweden kaulakoru 5 e, 
harmaa ja tummansiniraidallinen mekko 3 e kpl, musta 4 e. 

Keräsin nämä kaikki viime aikojen ale- ja kirppislöydöt tähän samaan ketjuun. Aika kauan oli jo luonnoksissa julkaisua odottelemassa, mutta julkaisin vasta nyt kun kaikki viime aikojen kirppislöydötkin kuvasin. Mukava kattoa myöhemmin, milloin jonku löydön on tehnyt.

Viime viikon oli kirppispöytä, joka jatkuu loman jälkeen viikolla 11, koska Kirppis on kiinni ensi viikon. Lomalla saa siis myös kaapit siivouksia ja turhat roippeet lähtee kierrätykseen ja hinnoitteluun kirppikselle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti