sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kulhokakku





Ekat kaksi viikkoa töissä hurahti nopeasti.
Huomenna vielä viimeinen työpäivä seuraavaan kahteen viikkoon, kun jään vapaan kautta kesälomalle hetkeksi. Työkavereille leivoin kulhokakkua, joka onkin tosi helppo ja nopea valmistaa. Lisäksi herkullinen ja helposti muunneltava.

Tein gluteenittoman kääretorttupohjan:

4 munaa
1,5 dl sokeria

1,5 dl perunajauhoja
2 rkl tummaa kaakaota
1 tl leivinjauhetta

Pilkoin kääretorttupohjasta sopivia paloja kolmeen kerrokseen ja laitoin joka väliin täytteeksi kerma-rahkaseosta, mustikoita, puolukoita ja Fazerin sinistä maitosuklaata.


2 kommenttia:

  1. Tää on nopea ja yksinkertainen herkku. Oon tehny bastognekekseistä ja laittanu kinuskikastiketta väliin, mansikoitten kanssa. Tulee pikabanoffeetyyppinen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin kuulostaa hyvältä. :) Puoluloiden kans passais kans kinuski.

      Poista