keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Pakkasaamu


Porkkanapiirakkaa vanhan ystävän vierailulle eilen ja tän päiväsille päiväkahvivieraille. 

Tänä aamuna mittarissa -8,5. Ensitöiksi aamulla takkaan tulet ja lämmöstä nautiskelemaan sohvalle, kun isompi oli jo koulussa ja pienempi vielä nukkui.

Pojilla oli kivat jääleikit koristealtaalla, josta onkivat isompaa ja pienempää jääpalaa ja sitten heittelivät ja hajottelivat niitä. Naapurin lapset jäivät myös kahvittelun jälkeen leikkimään. 
4 kommenttia:

 1. Nam miten herkullisen näköinen on tuo porkkanakakku :) Hui mitkä pakkaslukemat :) Talvi tekee tuloaan ;) Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakkasta tosiaan riitti ja on meillä sen jälkeenkin ollut. Talvi tulee niin yhtäkkiä, musta se on kuitenkin mukavaa, kun oon aina talvesta tykännyt. :) Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Olisi kiva saada postausta viimeaikojen ostoksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tarkoitatko kirppisostoksista paikoillansa (edellisissä päivityksissä ovat kyllä kuvissa vilahdelleet) vai mitä? :) sisustussaralla ei oo juuri ostoksia tehty kuin kirppikseltä, vaan järjestystä vaihdettu ja jo olemassa olevia esineitä ja tekstiilejä käytetty. :) Pari mattoa olen syksyksi hommannut, toinen on olohuoneen nukkamatto ja toinen kirppislöytö.

   Poista