sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Oulussa ja instagramissa

Lauantaipäivä vietettiin Oulussa. 
Siskon poikaystävän valmistujaisjuhlissa ja matkalla juhliin poikettiin myös katsastamassa uusi maanalainen kallioparkki, jota myös kivisydämeksi kutsutaan ja kauppakeskus Valkea. Kahviloita ja ruokapaikkoja tuntui olevan. Arnoldsissa käytiin tällä kertaa. Syömään ei menty, mutta Friends & brgrs nimisestä kuultiin kehuja, joten sinne mennään ehdottomasti ens kerralla syömään.
Kauppojakin tuntui olevan, en tosin tiedä minkälaista valikoimaa niistä löytyy kun ei kierretty kauppoja lainkaan. 

Ehkä ens kerralla naisporukalla mennäänkin Valkeaan paremmalla ajalla.
Erityisesti itseäni kiinnostaa Tiger ja Granit - liikkeet, jotka tätä nykyä siis Pohjois-Suomestakin löytyvät. 

Lauantai-iltana juhlien jälkeen käytiin vielä kylässä toisella siskollani ja hänen miehellään. Lapset pääsivät puistoon purkamaan enimpiä energioitaan ja nukahtivatkin jo kotimatkalla autoon. 

Tein blogille instagram tunnuksen, ja minua voi seurata siellä nimellä, hetkiaarjesta - kuinkas muutenkaan? Tänään maalailtiin. Isoveli muotoili massasta töitä ja maalasi niitä. Pikkuveli sai eteensä vesivärit ja pensselin. 

Pikkumiehestä oli niin herkullisen väristä maalivettä, että juuahan se olis pitäny, samoin pensseliä olis pitäny saaha maistaa, kun oli niin kivan värinen ja varmaan olis molemmat tehnytkin, jos olisi saanut. Mutta ei tullut äitiltä lupaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti