maanantai 2. marraskuuta 2015

Kanapatongit



Kanapatongit. Helpot ja nopeat. Ruuaksi, iltapalaksi, vierasvaraksi.

Meillä ostetaan näitä varten esipaistettuja ranskalaisia patonkeja. Väliin laitetaan broilermausteella maustettuja kanafileitä pilkottuna, tomaattia & salaattia. Yleensä myös kurkkua ja halutessa juustoa. Tänään laitoin mozzarellaraastetta. Myös aurajuusto ja sipulit sopii. 

Kastikkeeksi kevytmajoneesi, Felix perinteinen salaatinkastike tai oman maun mukaan.

Syödäänkö teillä patonkeja? :)  

4 kommenttia:

  1. Ai teillä ollut lähes samat eväät. Me syötiin sämpylöitä jo viikko sitten, postaus tulee vaan myöhässä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Meillä syötiin samana päivänä kun tekstin laitoin. :) nämä on kyllä hyviä ja nopeita!

      Poista
  2. tosi harvoin tulee tehtyä patonkeja,vois kokeilla joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilepas, helppoa kuin mikä! Ja ihan ruuastakin menee. :)

      Poista