perjantai 6. helmikuuta 2015

Kana-nuudelisalaatti





Tällä kertaa lautaselle pilkoin lehtisalaattia, tomaattia, vesimelonia, tuorekurkkua
broilermausteella maustettua kananfileetä, fetaa (apetina aurinkokuivattu tomaatti), 
tummia viinirypäleitä ja nuudelia (ilman mausteita)


Pilko haluamasi ainekset, paista nuudelia hetki uunissa, maks. 5 min? 
(palaa nopeasti, siksi ite paistan 100-150 asteessa)

Laita ainekset kulhoon tai suoraan lautaselle ja lisää rapsakat nuudelit päälle. 

Herkuttele! 











4 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä se on! Ja vähän ravitsevampaakin kanan ja nuudelien ansiosta. Kannattaa kokeilla. :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ilmeisesti vahingossa poistanu sun kommentin? Näin kuitenkin mitä kirjoitit, joten tee ihmeessä. :) vähä erilainen vaikkapa ihan lounaaksi ja vie nälänkin nuudelien ja kanan ansiosta. :)

      Poista