maanantai 22. toukokuuta 2017

Arkista
Ompa ollu hiljaiseloa. Ehkä tästä herätään. Jättäkäähän viestiä jos täällä joku vielä käy. Kuun vaihteessa kävin ystäväni kanssa kahdestaan Oulussa hotellilomalla.
Valmis aamupala, uitiin, saunottiin, käytiin kaupungilla, keilaamassa, syötiin hyvin ja kirppisteltiin.

Äitienpäivänä sain esikoiseltani itse tehdyn pannunalusen, kortin ja hänen valitsemansa ruusun. Mieheltäni sain lahjaksi jalkahoidon jossa kävin ennen Ouluun lähtöä. 

Poikien vaatekaapit on saaneet vähän täydennystä. Omaani olen täydentänyt kirppislöydöillä. Sekä poikien että omasta kaapistani olen kirppiksellä myynyt kampetta pois, samoin muuten ylimääräistä kotoa. Ihana tunne kun saa näin kesän tullen vähän kaapeista turhia pois.

Aurinko on henmotellut meitä parina päivänä oikein kovasti. Tänään oli jopa +20 mittarissa. Toivotaan että hyvät säät jatkuu ja saadaan nauttia lämpimästä kesästä tänä vuonna. 6 kommenttia:

 1. Kyllä täällä tulee aina käytyä kurkkaamassa, onko tullut uutta postausta.:)
  Hyviä löytöjä oot kyllä tehny taas kirppikseltä. -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos, sattui taas onnistaan. :)

   Poista
 2. Kyllä on käyty kurkkii tänne. Kiva kun postasit.
  Oi että tuo Lasaretti on ihan mun lemppari hotelli. Ihana miljöö ja vanhaa tunnelmaa. Tosi kiva ajatus lomailla ystävän kanssa.. hmm. Voisi itsekin toteuttaa samanlaisen joskus.
  Ihanaa alkavaa kesäkuuta!

  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! :) Samoin sinnekin mukavaa alkavaa kesäkuuta. Jospa saataisiin lämmintäkin! Me ollaan nyt parina vuotena käyty yö tai kaks lomalla ja kyllä tosiaan tekee hyvää päästä hetkeksi ite pois arjesta. Sitä jaksaa taas ihan eri tavalla, kun kotiutuu. Suosittelen lämpimästi!

   Poista