lauantai 19. maaliskuuta 2016

Potkupyöräilyä

Viikon pohdintojen ja vertailujen jälkeen päädyttiin ostamaan pienimmälle strider -potkupyörä, joka löydettiinkin käytettynä, oranssin värisenä.

Muutamia kriteereitä meillä pyörän suhteen oli. Teräksisen rungon ja keveyden lisäksi pyörässä pitää olla hyvät säätömahdollisuudet ja 1 v 6 kk ikäisen pitää pystyä jo sillä potkuttelemaan. 

Strider pyörässä on kaikki tämä ja enemmänkin. 
Strider sport potkupyörän mukana tulee vakiona kaksi satulaa, joista pidempi satula on tarkoitettu yli 3 -vuotiaalle.

Plussapuolena pidän myös potkupyörän pitkää käyttöikää, se kun sopii 18 kuukauden ikäisestä aina viisivuotiaalle lapselle. Strider potkupyörä sopii noin 76-112 cm pitkille lapsille. Eli varsin pienenä yltää jo potkuttelemaan, toisin kuin monissa markkinoilla olevissa. Tässä meidän ei tarvinnut satulaa edes alimpaan mahdolliseen säätöön asentaa. 
Satulan ja ohjaustangon korkeudensäädöt tapahtuvat helposti pikalukolla ja ovat näin ollen erittäin kätevät ja nopeasti muutettavissa. 

Pyörän painokin on vain noin 3 kg, eikä kantaminen käy lainkaan raskaaksi, jos lapsi ei jaksakaan koko matkaa ajella.
Lisäksi lapsi jaksaa itse helposti nostaa pyörän maasta ylös.  

Jos teilläkin on suunnitelmissa potkupyörä pienokaiselle, niin suosittelen lämpimästi! 2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä tosi paljon. Aatokselle pitäis löytää juuri tällainen. Potkupyörät on ihan loistavia tasapainon kehityksessä. ja meillä A ei osaa tavallisella pöyrällä polkea vielä moneen vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) kiva jos oli apua! Nimenomaan aivan huippuja tuossa tasapainon kehityksessä. Jospa ei apurattaita tarvittas sitten myöhemmin... :)

      Poista