tiistai 18. helmikuuta 2014

Maailman paras pannukakku




8 dl maitoa

2 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 tl suolaa

100 g voisulaa


Sekoita kaikki ainekset yhteen ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min. 


Herkuttele! 


Ohjeen olen ottanut kotikokki -sivustolta. 

 Melko monia pannukakkuohjeita on tullut testattua

ja tämän jälkeen ei oo tarvinnut enää muita testata. 

On ihanan pehmeää ja rapsakkaa pinnasta, juuri nimensä veroista! 

7 kommenttia:

  1. Terve Noora! Tämä ohje on paras, ihan samaa olen minäkin käyttänyt (ja löytänyt sen myös aikanaan Kotikokista)! Tekispä mieli tuota nyt... :-) T. Hanna-K.... Laplandista

    VastaaPoista
  2. Terve Noora! Tämä ohje on paras, ihan samaa olen minäkin käyttänyt (ja löytänyt sen myös aikanaan Kotikokista)! Tekispä mieli tuota nyt... :-) T. Hanna-K.... Laplandista

    VastaaPoista
  3. Moi! Mukava kun jätit kommenttia! :) Ompa mukava, kun oot samaisen ohjeen löytäny! Tästä meidän pellillisestä olis kyllä riittänyt teillekin! ;)

    VastaaPoista
  4. Mitäköhä meillä eilen illalla syötiin..no pannukakkua.;) kiitos siis sun!:) -jaanuska-

    VastaaPoista
  5. Mukava kun innostuit tämän myötä tekemään ja kiva kun jätit kommenttia! :) Vallan paras iltapalavaihtoehto, vaikkakaan ei se terveellisin. ;)

    VastaaPoista
  6. Terve taas! :-) Nyt on taas vaihteeksi tehty meilläkin tätä, eikä ollut pettymys tälläkään kertaa! Käytin maidon tilalta maitojauhetta ja vettä, kun oli avattu purkki. Äsken söin sit tätä kokeeksi suklaatuorejuuston kanssa ja olipa hyvää sillaiki! Kantsii kokeilla, vähän amerikkalaismeininkiä! :-) T. Hanna-K....

    VastaaPoista
  7. Maitojauhe on varmasti monessa kätevä. Äiti käyttää sitä myös monesti, lähes tulkoon kaikessa leivonnassa. :) Kuulostaa makealta tuo tuorejuuston kans syöty pannukakku ;)

    VastaaPoista