sunnuntai 2. helmikuuta 2014

2.2.


Jo helmikuu! Tammikuu meni liian nopeasti. Vastahan oli joulu, seuraavaksi ystävänpäivä ja sen perästä laskiainen. Sitten olenkin taas vuotta vanhempi, lomaillaan koko perheellä ja kaikki koulujututkin pitäs olla valmiina.  

Kulunut viikko meni mukavasti. Käytiin kylässä ja pikkusisko oli meillä yökylässä viikonlopun. Kauppareissulta ostin uudet tulppaanit maljakkoon. Nautittiin saunan lämmöstä, vähän herkuteltiin, pelattiin, luettiin, leikittiin ja luisteltiin. Sänkyyn vaihdettiin paripeitto omien erillisten sijaan. Myös kuluneeseen viikkoon on kuuluneet arkiaskareet, kuten pyykinpesu. Tänään poika lähti mummolaan yökylään. <3 Me vietetään  yhteistä aikaa kaksin mieheni kanssa. 

Tuntuu oudolta ja hiljaiselta. Sitä on niin tottunut pienten jalkojen töminään ja pienillä käsillä tekemiseen. Siihen nauruun, iloon ja auringonpaisteeseen. Sydänten sulattajaan. Rakkaimpaan. Niihin iltahaleihin, -pusuihin ja rakkaudentunnustuksiin, jotka toistuvat aamullakin. Herätä ja nähdä se onni lapsen kasvoilta kun tämä on nukkunut riittävän pitkät yöunet & on yhtä hymyä. Silloin päivä alkaa onnellisesti. Ikävä rakasta, jo nyt <3 Vaikka tänään vasta lähti. 

On onnellisinta maailmassa, kun saa olla äiti tai isä. Rakkaalle lapselleen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti