keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Ale- ja kirppislöytöjä kotiin ja aikuisten vaatekaappeihin


Aika ajoin toivotaan postausta ostoksista, eikä sellaista olekaan hetkeen ollut, niin tässäpä alennusmyyntien ja kirppislöytöjen ostoksia. Minun ja mieheni vaatekaappiin, sekä muutamia ostoksia kotiimme. Jokunen normaalihintainenkin joukossa on.

Itselleni löytyi takki, huivi, paita, reppu, parit kengät sekä alemmassa kuvassa oleva laukku. Lisäksi joku vaate jotka jäi kuvaamatta.


Lähdettyämme Porista, ajelimme Kristiinankaupungin kautta kotiin. 
Kävin erään kodin pihalla kirppiksellä. Sieltä löytyi Zaran takki 5 e (niin istuva kuin olla ja saattaa), valkoinen paita, mustat shortsit ja sininen mekko yhteensä 5 e. Ruskeat gantin aidot nahkasaappaat ostin ystävältäni taannoin jo, 7 e. Toinen saapas odottaa vetoketjun vaihtoon pääsyä. 


Miehen vaatekaappi sai täydennystä kaksilla housuilla ja parilla rannekorulla sekä niken free lenkkareilla, kun viimein löytyi sopiva ja mieluisa malli.


Kotiinkin löytyi jotakin. Tabletit jotka käy sekä lasiterassille, että keittiön pöydälle. Uusi (ja niin tehokas) sauvasekoitin sekä silitysrauta vanhojen häälahjaksi saatujen tilalle. Nämä olikin jo aika päivittää. Jalalliset kukkaruukut ja pieni maljakko jyskistä, kasvin sain kaupan päälle. 
Pumppupullo ja talouspaperirullateline vessaan Clas Ohlsonilta.Musta kello ja kultaiset koristeet, kirppikseltä yhteensä 4 e 


Vaikka täällä onkin jo aleostoksia osassa postauksia näkynyt, voin kuvata lasten kaappeihin tehdyt löydöt vielä omaan postaukseensa, jos kiinnostaa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti