sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Suurkirppiksellä
Eilen kävin suurkirppiksellä. En edes heti kymmeneltä ehtinyt paikan päälle, saati ennemmin jonottamaan. Positiivista se, että vältyin jonottamiselta ja näin hyvät löydöt silti tein.

Pienimmälle pyörä, 6 tyynynpäällistä, iso ikean tarjotin, lastenhuoneeseen taulut, itelle pari takkia, pojille paidat, seinähylly, kukkaruukku, parisängyn päiväpeitto, plussaverhot, kylppärin matto ja yksi parhaista keltainen kivituikku 4 e:lla. 
Lisäksi lapsille yksi lelu. 

Ystävänikin ehti suurkirppikselle ja sieltä mentiin kahville ja syömään. Hampparit syötiin friends&brgs:ssa, kahvilla käytiin jossakin italialaisessa. Ite otin mutakakkumuffinin, joka oli tosi hyvää. Ystäväni piti myös kahvista (itse en sitä juo) ja valitsemastaan lime-juustokakusta. 
Kyseisessä kahvilassa oli kerrassaan upeat laatat lattialla ja seinällä. 


2 kommenttia:

  1. Voih. Tuo suurkirppis ois kiva kokemus. Muutenki penkominen rauhassa omaan tahtiin,ilman kiirettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siellä ihan kivaa, tosin melko moni muukin on liikenteessä, että kyllä siellä aika ryysiksessä mennään. :) helpoimmaksi oon kokenu mennä yksin omalla tahdilla, itse kun ainakin menen melko nopeasti pöydästä toiseen. Pikaisella silmäyksellä näkee jo onko pöydässä mitään itselle sopivaa. :)

      Poista