lauantai 9. toukokuuta 2015

Lasten kuulumisia ja vähän muitakinPuutarhalla käynti, kesäkukkien istutusta, perennapenkkien siivousta. MM-kiekkoa, pyöräilyä lasten kanssa. Pizzapäivä, kerhopäivä, myyjäiset. Ystäviä, kavereita, aikaa perheen kesken. 

Pikkuiselle puhkesi toinen hammas ja tiistaina vauva nousi eka kertaa tukea vasten seisomaan (7,5 kk).
Nyt sais olla silmät selässäkin!
Onneksi on keinu ja kävelytuoli johon laskea vauva hetkeksi tarpeen vaatiessa, kun on yksin lasten kanssa miehen ollessa töissä. Seisomassa kun ollaan heti. Laatikon reunassa, takan reunalla, sängyn päädyssä tai sitten roikutaan keittiön tuoleissa tai keittiöjakkarasta.
Pienet muksahdukset silloin tällöin kuuluu asiaan tässä vaiheessa. Onneksi niiltä on toistaiseksi hyvin vältytty, kun pikkuinen pitää kiinni ja ilmoittaa kyllä kun pitää käydä laskemassa hänet alas. Konttauskypärä meillä oli vanhemmalla käytössä, nuoremmalle nyt harkitsen...
Konttausasennon pieni mies ottaa hyvin ja siinä heilutaan ees taas, mutta vielä ei kontata. Onneksi monia taitoja ehtii reenata vielä myöhemminkin. Huonoja öitä ja aamuviiden herätyksiä oli taas muutama, mutta ilmeisesti hampaan tulosta johtuen. Muuten kaikki on mainiosti. Isoveljen puuhia katsoo mielellään ja ilakoi ääneen kun isoveljen kanssa hassuttelevat. 

Isoveljellä eskariin lähtö lähestyy. Pian päästään tutustumaan eskaritiloihin. 
Kevään kerhoilut on kohta loppu. Toinen kerho loppui jo ja viikon päästä on vielä toinen kerho viimeistä kertaa tälle keväälle. Naamiaisten merkeissä. 
Satutunnin tuliaisena viisivuotias toi askartelemansa äitienpäiväkukan. Nämä askartelut on niin kauniita ja hellyttäviä, ajatuksella tehtyjä.

Rakkaudentäyteistä ja aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille, myös tuleville äideille! <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti