torstai 19. helmikuuta 2015

Appelsiini-suklaakakku





Pohja

1 pkt Kantolan suklaakaurakeksejä
n. 50 g voisulaa

Täyte

4 dl Flora vispiä
1 prk Viola maustamatonta tuorejuustoa 
1 prk Viola appelsiini tuorejuustoa
2 levyä Fazer -maitosuklaata


Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. 
Hienonna keksit, sekoita voisulan kanssa. 
Levitä keksi-voiseos vuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa. 
Vatkaa tuorejuustot ja sula suklaa kerman joukkoon. 
Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä pakastimessa väh. 3 tuntia.

(Alkuperäisessä ohjeessa oli lisäksi sokeria ja vaniljasokeria,
mutta itse en niitä laittanut,
koska olisi tullut aivan liian makeaa omaan makuuni.)

Maista täytettä ja lisää sokeria makusi mukaan tarvittaessa
ennen kuin kaadat vuokaan ja pakastat.


Kakusta saat erimakuisen vaihtamalla suklaan ja keksit toisiin. 
Kannattaa kokeilla esim. daim ja minttukrokanttisuklaalla,
suklaapisarakekseillä jne.

Helppo ja nopea kakku, joka maistuu ihan fazeriinalta
tällä ohjeella tehtynä.

3 kommenttia:

  1. Nam näyttääpä herkulta! 😊

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) oli tosi hyvää kyllä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos herkullisesta ohjeesta. Kokeilen.

    VastaaPoista