keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ensimmäiset joulujutut


Laitoin eilen ekat joulujutut kotiin, (koska tunnelmavaloja en laske vielä tässä vaiheessa jouluvaloiksi).
Sain ystäviltämme lahjaksi pari kastehelmituikkua ja koska iloisesti yllätyin myös siitä kun löysin kaapistani kolmannen punaisen kivi -tuikun, enkä kuollaksenikaan muista miten se sinne on tiensä löytänyt. 


Nämä punaiset on niin ihania! 
Joulunaikaan tosin meillä vain käytössä ja koska joulunaika on lyhyt niin eikö ne kannata kaivaa silloin kaapista hyvissä ajoin, jos kerta tykkää? Muuta punasta meillä ei oo, eikä kovin paljoa edes jouluksi tule. Ehkä tekstin muodossa tyynynpäällisissä ja verhoissa. Niin ja luultavimmin joku tonttu pojan huoneeseen askarrellaan. 

Tykkäättekö ennemmin kivistä vai kastehelmistä vai ei kummistakaan? Onko teillä tietyt värit tiettynä vuodenaikana vai kaikki esillä aina? 

Ite vaihtelen värejä vuodenaikojen mukaan ja kivet ja kastehelmet on meillä sulassa sovussa keskenään. 

Tänään saahaan uus kauan toivomani huonekalu, josta lisää myöhemmin. Tämän myötä entisiä huonekaluja lähtee myös kiertoon. 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään ehkä vähän enemmän kastehelmistä, kun niistä tulee niin kaunis varjo/ valo .Punaiset näyttää ihanan jouluisilta Oon vaan niin väriallerginen, että taidan pysyä valkoisissa ja harmaissa ;)

    VastaaPoista
  2. Kummatkin ihania! Punaista pitää ehdottomasti löytyä joulun aikaan. Väreillähän se tunnelma luodaan yleensä juhlaan kuin juhlaan. Vrt. Esim pääsiäinen.

    VastaaPoista